Spring is here

Gick ut med Hjalle en sväng, det är så himla fint väder idag! Älskar att det bara blir varmare och ljusare för varje dag som går. Ska snart åkat till stallet och rida Winnie en sväng, tror det får bli ett dressyrpass med tanke på vad fint väder det är!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Matte

Sitter här och försöker förtvivlat plugga lite matte. Med nationella proven runt hörnet, så behöver jag det verkligen! Vet inte vad som har hänt men jag har börjat få så fruktansvärt svårt för matte. Det är helt sjukt. Ska i alla fall dra på mej ridkläderna och sticka till stallet snart, my favourite part of the day.
 
 
 
 
 
 
 
 

Tuesday

Så lovet är sporlovet är slut och vi är alla tillbaka i skolan. Sad but true. Spenderade lovet med mina vänner och bara njöt av ledigheten. Kan knappt vänta till påsklovet, jag vill bara få klart alla nationella prov, söka till ett gymnasium jag vill gå och sen ta lov. Efter påsklovet är det bara några få veckor till sommmarlov, och den här sommaren ska bli bäst. Förövrigt så är det min födelsedag idag. 16 år låter så himla mycket, jag har typ ångest. Vad har jag gjort i mitt liv, vissa har redan tagit OS-silver vid den här åldern. Nejmen haha, antar att jag vänjer mig snart. 
 
Bjuder på en liten bild från mitt väldigt oklara, tomma men nya rum!